Årets Erhvervsinitiativ 2020

Fredag d. 2. oktober kåre vi for 6. gang Årets Erhvervsinitiativ, og i år bliver prisen uddelt i forbindelse med en Erhvervskonference. 

 

JCI Sønderborg afholder i år JCI Danmarks Nationalkongres og i den forbindelse har vi den glæde at afholde en Erhvervskonference.

Kongressen afholdes i weekenden 2.- 4. oktober og har temaet "Hvor går grænsen?", dette tema vil også være temaet for Erhvervskonferencen.

Der vil være indlæg fra erhvervsledere, som vil give et indblik i hvordan de ser på grænser og det at bryde grænser set i lyset af deres virksomhedsprofiler.  

 

Vi indbyder alle interesserede til at deltage og billetter vil snart blive sat til salg. Så følg med her eller på vores facebook.   

Årets foredragsholdere

KOMMER SNART

Alt godt kommer til den der venter...

 

Vi annoncerer løbende vores foredragholdere her på siden, samt på vores facebook side - Så følg med. 

Med prisen "Årets Erhvervsinitiativ" ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

Prisen bygger på værdierne: rummelighed, bæredygtighed og fightervilje. 

Nicolai Faaborg Andresen

Vice President, Markets & Customers, Better Energy Solutions  

 Det er dejligt når man bliver anerkendt for de initiativer vi sætter i gang. Det er et godt signal at sende, men som sagt på scenen så er det ikke mig der får den her pris, det er jo os der får den her pris. Det er jo alle de medarbejdere både i Sønderborg og København, der hverdag gør en kæmpe indsats og gør en forskel hverdag eneste dag med at omstille det her land og andre lande til vedvarende energi 

Erik Lauritzen

Borgmester Sønderborg Kommune 

Jeg er rigtig glad for JCI's engagement i Sønderborg og sætter stor pris, at foreningen medvirker til at gøre Sønderborg-området attraktivt for yngre erhvervsledere.

Jeg synes, at det er godt, hvis JCI kan være med til at bygge broer mellem de forskellige aktører i Sønderborg, altså studerende, etablerede virksomheder, vækstråd og det politiske niveau.

 

Der er brug for, at vi alle trækker i samme retning, og her kan JCI bidrage. Jeg ser frem til kommende arrangementer i JCI!

DETTE ÅRS JURY

Vivi Muurholm
Bent Jensen
Svend-Aage Kjær
Sune Hansen
Jesper Simonsen

Linak A/S

Advokathuset Muurholm ApS

Kontor Syd A/S

RønhaveSlagteren

JCI Sønderborg

  • Wix Facebook page

Jesper T. Simonsen

Local President 2020

sonderborg@jci.dk

+45 22582984