Tillykke til vinderen af

Årets Erhvervsinitiativ 2018

Better Energy Solutions A/S

Om vinderen sagde juryen

Virksomheden ser muligheder fremfor begrænsninger ved at være utroligt omstillingsparate, samt turde gå ind på et ustabilt marked.

Produktet er bæredygtigt og de prioriterer at foretage nye investeringer i Sønderborg området, hvilket viser figthervilje.

Juryen lagde især vægt på virksomhedens lokale fokus og positive udvikling, hvor de er med til at sætte Sønderborg på landkortet.

Med prisen Årets Erhvervsinitiativ ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder. Prisen bygger på værdierne: rummelighed, bæredygtighed og fightervilje.

 Det er dejligt når man bliver anerkendt for de initiativer vi sætter i gang. Det er et godt signal at sende, men som sagt på scenen så er det ikke mig der får den her pris, det er jo os der får den her pris. Det er jo alle de medarbejdere både i Sønderborg og København, der hverdag gør en kæmpe indsats og gør en forskel hverdag eneste dag med at omstille det her land og andre lande til vedvarende energi 

Nicolai Faaborg Andresen

Adm. Direktør Better Energy Solutions  

Erik Lauritzen

Borgmester Sønderborg Kommune 

Jeg er rigtig glad for JCI's engagement i Sønderborg og sætter stor pris, at foreningen medvirker til at gøre Sønderborg-området attraktivt for yngre erhvervsledere.

Jeg synes, at det er godt, hvis JCI kan være med til at bygge broer mellem de forskellige aktører i Sønderborg, altså studerende, etablerede virksomheder, vækstråd og det politiske niveau.

 

Der er brug for, at vi alle trækker i samme retning, og her kan JCI bidrage. Jeg ser frem til kommende arrangementer i JCI!

 Se mere fra Årets Erhvervsinitiativ på Sønderborg Lokal TV's hjemmeside eller via linket her - Årets Erhvervs Initiativ 2018 

TAK TIL DETTE ÅRS JURY

Vivi Muurholm

Linak A/S

Bent Jensen
Svend-Aage Kjær
Carsten Koch
Marianne Godballe

Advokathuset Muurholm ApS

Kontor Syd A/S

Mommark Marina

JCI Sønderborg

TAK TIL DETTE ÅRS SPONSORER

PLATIN

GULD

SØLV

  • Wix Facebook page

Jesper T. Simonsen

Local President 2020

sonderborg@jci.dk

+45 22582984