Direktør Dating og ledelse med hjertet

October 20, 2015

Endnu et spændende og oplysende afdelingsmøde i JCI Sønderborg. 

 

Oktober måneds afdelingsmøde blev traditionen tro afholdt på Scandic i Sønderborg. 13 medlemmer deltog samt en enkelt gæst. 

 

Efter middag og netværk fik Susanne Frandsen ordet. Susanne Frandsen er forfatter til bogen ”Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”, foredragsholder, ledelsesudvikler, certificeret passionstest facilitator, coach og grundlægger af ”DirektørDating – ledelse fra hjertet”.

 

Krise vs. Passion

Susanne fortalte indlevende og med gode eksempler hvordan nutidens ledelsesparadigme stormer derudaf: det handler for alt i verden om, at komme hurtigt frem og undgå krisen! Men Susannes budskab var, at det ikke kun giver succes at gøre tingene hurtigt og uden passion. I stedet kan man vende det om, og i stedet tilpasse sine opgaver til den energi man har og samtidig gøre det med passion.

 

Med andre ord gør folk det, de gør, fordi de er motiverede af det ene eller andet. Pisk eller gulerod – krise vs. passion. Susanne inspirerede til at handle ud fra inspiration og passion i stedet for pisk og krise. Altså den dybe indre drivkraft, som gør, at man sætter det ene ben foran det andet. Hver dag. Fordi man ikke kan lade være.

 

Vi kom også vidt omkring andre emner som hjernen, personlig udvikling og kvantefysik. 

 

Afdelingens halve time – hvad vil vi?

 

To forholdsvist nye medlemmer startede ud med at fortælle om, hvad de har fået ud af JCI. Både Søren Aagaard og Tanja Zeba har det tilfælles, at de fra starten af har deltaget aktivt i en projektgruppe, og er på den måde ”blevet kastet ud i det.”

 

Herefter blev der lagt op til, at afdelingen skulle byde ind med tanker, idéer og bidrag til næste år i JCI Sønderborg. Der kom mange gode inputs, som næste års formand, Mads Phillipsen, samlede op på, og skal arbejde videre med, med sin bestyrelse.

 

 

 

 

Please reload

Seneste indlæg

December 14, 2018

March 15, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

  • Wix Facebook page

Jesper T. Simonsen

Local President 2020

sonderborg@jci.dk

+45 22582984