Nu 'det jul igen!

December 14, 2018

Fredag den 14. dec. afholdt Junior Chamber International Sønderborg årets sidste afdelingsaften og traditionen tro blev den afholdt som en julefrokost. 

 

 

 

I festligt lag fejrede vi julens komme, året der lakker mod enden og ser ind i den nye tid med glæde.

 

Det gjorde vi med manner ved både at optage et nyt medlem og uddele vores to priser, 🏆"Årets opkomling" og 🏆 "Årets JCI'er i Sønderborg" og med en quiz om året der gik. 

 

 

 

 

Vi siger hjertelig velkommen til Janni S. Norsgaard i Sønderborg netværket.

 

🏆 Titlen som "Årets Opkomling" gik til Bjørn S. Frydendall, som er optaget i år og som har vist en positiv personligudvikling, samt givet den hele armen i foreningsarbejdet. 

(Vandrepladen overrækkes af 2018's Local president) 

 

 

🏆 Titlen som "Årets JCI'er i Sønderborg" gik til Lena L. Schrøder, som udover det store arbejde i bestyrelsen, har ydet en ekstra indsats for bl.a. promovering af JCI Sønderborg, samt udvikling og hjælp til medlemmerne.

(Vandrepokal overrækkes af 2018's Local president) 

 

 

💐 Stort tillykke til begge - det er vel fortjent. 💪

 

 

Endnu en tradition denne aften er kædeceremonien. Her er det alle tidligere formænds opgave at løfte Formandskæden af skuldrene på den afgående formand og flytte den til den kommende formand. 

Så året afsluttes så småt for 2018's formand Marianne Dahl Godballe og 2019's formand Jens Peter S. Jensen er klar til start når det nye år begynder. 🎉

 

 

Aftenen sluttede med en kahoot quiz hvor vi quizzed i året der er gået i JCI Sønderborg - her gik første pladsen til Line Andersen 

 

 

Please reload

Seneste indlæg

December 14, 2018

March 15, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

  • Wix Facebook page

Jesper T. Simonsen

Local President 2020

sonderborg@jci.dk

+45 22582984