Tidligere års vindere af

Årets Erhvervsinitiativ

Nicolai Faaborg Andresen

Adm. Direktør Better Energy Solutions - vinder af Årets Erhvervsinitiativ 2018

 Det er dejligt når man bliver anerkendt for de initiativer vi sætter i gang. Det er et godt signal at sende, men som sagt på scenen så er det ikke mig der får den her pris, det er jo os der får den her pris. Det er jo alle de medarbejdere både i Sønderborg og København, der hverdag gør en kæmpe indsats og gør en forskel hverdag eneste dag med at omstille det her land og andre lande til vedvarende energi 

Virksomheden ser muligheder fremfor begrænsninger ved at være utroligt omstillingsparate, samt turde gå ind på et ustabilt marked. Produktet er bæredygtigt og de prioriterer at foretage nye investeringer i Sønderborg området, hvilket viser figthervilje. Juryen lagde især vægt på virksomhedens lokale fokus og positive udvikling, hvor de er med til at sætte Sønderborg på landkortet.

Om vinderen sagde juryen

Carsten Kock

Indehaver af Mommark Marina - vinder af Årets Erhvervsinitiativ 2017

At det blev Mommark Marina, der skulle ende med at blive Årets Erhvervsinitiativ 2017, er vi utrolig stolte og beærede over. Specielt når man kigger på det stærke felt, der er repræsenteret. 

Den 5. sæson på Mommark Marina er netop afsluttet, og med positivt resultat for 5. år i træk.
Vi har fået et kæmpe skulderklap med på vejen ved at blive kåret til Årets Erhvervsinitiativ 2017, og det giver jo endnu mere energi til at fortsætte udviklingen af den lille perle i Mommark.

Virksomheden har udvist rummelighed, bæredygtighed og ikke mindst fightervilje!

Med en stor portion hårdt arbejde og engagement har virksomheden, til tider trods odds og i modvind, vist sit værd.

Juryen lagde især vægt på virksomhedens utraditionelle tankegang og det lokale fokus.

Om vinderen sagde juryen

Daniel og Michel Totaro

Indehavere af Hotel & Restaurant Bella Italia - vinder af Årets Erhvervsinitiativ 2016 

Det var en glæde for os, da vi i november 2016 blev kåret til Årets Erhvervsinitiativ af JCI Sønderborg. Den anderkendelse og det skulderklap, der ligger i kåringen, betyder meget for os. Modtagelse af prisen har haft betydning for vores markedsføring af hotellet, og det er blevet bemærket af både gæster af huset og lokalområdet, at vi har modtaget prisen.

 

Vi er spændt på, hvem der skal overtage prisen efter os – og ser frem til arrangementet i november 2017!

Virksomheden har udvist rummelighed, bæredygtighed og ikke mindst fightervilje. Virksomhedens succes kan tilskrives en stor iværksætterhånd og engageret arbejdsindsats af både indehavere og medarbejdere. Virksomheden har udvist stor fightervilje og hviler ikke på laurbærrene, da den for nyligt har udvidet forretningen indenfor et nyt forretningsområde.

Om vinderen sagde juryen

Thorben G. Jensen

CEO ipnordic - vinder af Årets Erhvervsinitiativ 2015

For ipnordic var det en stor fornøjelse og ære at blive kåret til Årets Erhvervsinitiativ 2015. Rummelighed, bæredygtighed og fightervilje er nogle fine værdier at blive målt på. At blive kåret som Årets Erhvervsinitiativ har været en ros til hele vores team 

- for deres indsats og engagement. 

Endvidere er det et skulderklap at få at vide, at andre ser de samme værdier i os, som vi i ipnordic prøver at efterleve. På den måde har kåringen betydet noget for os udadtil såvel som indadtil. 

Det er en innovativ og bæredygtig virksomhed, der tør at tænke ud af boksen. Virksomheden er med til at skabe synlighed omkring Sønderborg Kommune ved at være offensiv i deres markedsføring, og har udvist fightervilje ved at vækste inden for et år fra 52 medarbejdere til 105.

Til trods for den store vækst, har virksomheden valgt at blive i Sønderborg Kommune. Helt unikt inviterer virksomheden aktivt borgerne indenfor og skaber dermed synergi mellem erhvervslivet og de lokale borgere. 

Slutteligt arbejder virksomheden ud fra devisen om at ”nørdet er sexet”.

Om vinderen sagde juryen

  • Wix Facebook page

Jesper T. Simonsen

Local President 2020

sonderborg@jci.dk

+45 22582984